Amuletten

De amuletten uit graveerstudio El Arte in IJsselstein worden in ons eigen atelier op ambachtelijke wijze gegraveerd, en zijn dus uniek. We gebruiken voornamelijk hout, vaak gecombineerd met edelstenen.
Amulet: "voorwerp waaraan men heilige macht toeschrijft. Het als amulet gebruikte object wordt geacht een magische verbinding te leggen tussen de drager en de symbolische kracht van de afbeelding"
Er zijn talloze symbolen met uiteenlopende betekenissen uit allerlei culturen. El Arte heeft een aantal symbolen in hout gesneden en er sieraden van gemaakt. Uiteraard is het mogelijk uw 'eigen' symbool te laten maken! Om het nog persoonlijker te maken, kunt u aan de achterzijde een boodschap laten graveren. Misschien wilt u uw amulet niet als hanger, maar als broche, armband of oorbel gebruiken. Of u wilt een andere materiaal, bijvoorbeeld roestvrijstaal, aluminium, steen, goud, zilver etc. Misschien wilt u er (andere) edelmetalen of edelstenen aan toevoegen, die ook elk weer diverse beschermende en/of genezende krachten hebben. Neem contact op voor meer informatie. Klik 'HOME' voor foto's van andere producten!

 

Terug

De ontwerpen van EL Arte zijn beschermd.
Ook staan op deze site ontwerpen en logo's toebehorend aan derden.
Het is niet toegestaan ze te kopiëren!


 

 

   
  Amulet 'Pentagram' in Eikenhout, diameter circa 5 cm. Euro 37,50
  Amulet 'Mitsu Domo', houtsoort Wenge, diameter circa 4 cm. Euro 37,50
  Amulet 'Shou', Chinees geluksteken, houtsoort Peguia, diameter circa 4 cm. Euro 37,50
  Amulet 'Abracadabra', houtsoort Ebben, hoogte circa 6,5 cm. Euro 37,50
  Amulet 'Oog in driehoek', met edelsteen, houtsoort Purper Hart, hoogte circa 4 cm. Euro 37,50