El Arte

 

Overige info

El Arte en uw eigen ontwerp.
Graveerstudio El Arte werkt uiteraard ook op ontwerp. Dus heeft u zelf een leuk idee voor een naamplaat, plaquette, jubileumgeschenk, sieraad etc. in hout, metaal, natuursteen, kunststof of welk materiaal dan ook, of heeft u zelf een object wat u wilt laten graveren of heeft u andere vragen, neemt u dan contact met ons op. Er wordt altijd serieus gekeken naar de mogelijkheden.

Keurhout
De diverse houtsoorten waar de gediplomeerde graveurs van El Arte gebruik van maken, hebben elk hun eigen kleur, structuur en eigenschappen en worden niet op onnatuurlijke wijze gekleurd of behandeld. Alle door ons gebruikte houtsoorten worden geleverd door de Amsterdamsche fijnhouthandel. De Amsterdamsche Fijnhouthandel is Aangesloten bij de Stichting Keurhout onder nr: 093. De Stichting Keurhout is opgericht in 1996 door ondernemers en houtverwerkende industrie met steun van de Nederlandse overheid. Haar doel is het garanderen dat gecertificeerd hout inderdaad afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Zie voor meer informatie hierover www.fijnhout.nl

Copyright
Op alle teksten, foto's en ontwerpen op deze site berusten auteursrechten. Hergebruik in welke vorm dan ook is niet toegestaan!!


 

 

 
   
     

 

Herdenken
Meer foto's van onze sieraadgravures
Amuletten
Meer foto's van onze amuletten
Kruizen
Meer foto's van onze kruizen
Tattoo colliers
Meer foto's van onze tattoo sieraden
Sieraden 1
Meer foto's van onze sieraden
Sieraden 2
Meer foto's van onze sieraden
Sieraadgravures
Meer foto's van onze schilderijen