Afklophoutjes

Afklophoutjes, wat zijn dat eigenlijk?

Afkloppen is een vorm van volksgeloof. Het is een ritueel waarbij oorspronkelijk op ongeverfd hout wordt getikt, om daardoor mogelijk ongeluk af te wenden, wanneer men zich verheugt over genoten geluk of wanneer iets geprezen wordt. (Wikipedia)

Kijk, dat is mooi meegenomen. Even afkloppen en het geluk staat weer aan jouw kant. En er is bijna altijd wel iets van ongelakt hout in de buurt…
maar stel dat dat niet zo is?

De graveurs van Graveerstudio El Arte in IJsselstein houden van symboliek en van het maken van mooie dingen. Daarom ontwerpen en maken we bijzondere afklophoutjes met inspirerende tekst, mooie quotes en spirituele mantra’s. Uiteraard kunt u ook zelf een tekst kiezen, dan wordt het extra persoonlijk. De afklophoutjes worden prachtig afgewerkt met mooie bijpassende kralen en symbolische bedeltjes. Er kunnen ook edelstenen in verwerkt worden of iets anders wat u mooi vindt.

Zo heeft u dus altijd uw eigen afklophoutje! Dat is wel zo veilig:-)
U kunt hem gebruiken als decoratieve tashanger of sleutelhanger, als fraaie halsketting of om ergens op te hangen, bijvoorbeeld aan de achteruitkijkspiegel in de auto of op een mooie plek in huis.

We werken uitsluitend met FSC-keurhout in diverse soorten. Zo werken we bijvoorbeeld met ebbenhout, pallissander, Bahia rozenhout en citroenhout. Elk hout heeft zijn eigen prachtige kleur en nerf, waardoor elk afklophoutje uniek is.

Hieronder vindt u foto’s van afklophoutjes die wij al gemaakt hebben, om u een idee te geven van mogelijkheden. Natuurlijk is uw eigen idee ook van harte welkom: een ander formaat, vorm of tekst, wij zijn flexibel. Voor andere toepassingen van onze afklophoutjes, kunt u ook een skijken op onze pagina Herdenkingsmonumentjes.

Klik op een foto voor een vergroting.

Om direct terug te gaan naar de home-pagina om daar een andere productgroep te kiezen klikt u hier.