Gedenkplaat, herdenkingsmonument of as-sieraad laten maken? Wij maken gratis uw ontwerp!

U wilt een gedenkplaat, herdenkingsmonument of assieraad laten maken? Dit kunnen wij in vele vormen, materialen en uitvoeringen. Graveerstudio El Arte maakt unieke creaties op ontwerp.

Er zijn veel manieren om iemand te herdenken.

U kunt bij ons een gedenkplaat laten maken voor bijzondere herdenkingen. Zoals een gedenkplaat voor op een grafmonument of als urnplaat. Of een herdenkingsplaat voor bij gedenkplek, zoals een oorlogsmonument. Voor elke gelegenheid waarbij een blijvende herinnering gewenst is. Voorbeelden hiervan ziet u hieronder, maar kunt u ook vinden op de pagina herdenkingsplaquette en gedenkplaat.

Materialen en mogelijkheden

De graveurs van Graveerstudio El Arte in IJsselstein ontwerpen en maken voor u op ontwerp een prachtige en unieke gedenkplaat, herdenkingsmonument, herdenkingsplaquette, miniatuururn of assieraad in allerlei materialen, zoals messing, roestvrijstaal, koper, brons, marmer, hout enz.

Wij maken het voor u. Precies zoals u wenst. Professioneel en met passie.

En als u niet goed weet wat u wilt, adviseren wij u vanuit onze brede kennis en ervaring.
U heeft bij ons altijd rechtstreeks contact met de makers, dus korte lijnen. Dat werkt het snelst en zorgt voor het beste resultaat.

Het bijzondere is dat elk sieraad, elke gedenkplaat en elk herinneringsmonumentje uniek is, omdat u het echt op ontwerp kunt laten maken.
Daarbij hebben wij als uitgangspunt dat u zelf bijdraagt aan het ontwerpen ervan; zo komen symbolische verwijzingen naar de overledene het best tot hun recht en krijgt u precies wat u wilt.

Uw eigen inbreng en zelf meewerken.

Afhankelijk van het ontwerp kunnen ook kleine voorwerpen van de overledene in het herdenkingsobject worden verwerkt. Indien gewenst werkt u in de graveerstudio, onder begeleiding van ons, zelf mee aan de uitvoering van uw eigen ontwerp. Zo ontstaat er een traject waarbij u intensief betrokken bent, met als eindresultaat een mooie tastbare herinnering.

As-sieraden.

Onze handgemaakte assieraden en herdenkingsmonumentjes bestaan meestal uit een basis van hout, wat wordt bewerkt en voorzien van miniatuurreliëfs door middel van graveren, snijden, schuren en polijsten. Soms wordt het hout gecombineerd met edelstenen, edelmetaal, zilver, parelmoer e.d. Het door ons bestede handwerk, de ambachtelijke manier van werken en de steeds variërende materiaalkeuze maken elke creatie uniek, er is geen één exemplaar precies hetzelfde als een ander.

Voorbeelden.

Op deze pagina tonen wij u enkele voorbeelden om u een indruk te geven van wat er zoal mogelijk is. Uiteraard is dit niet alles, want wat u nog niet bedacht heeft, hebben wij nog niet gemaakt. Om nog meer inspiratie op te doen kunt u kijken op de pagina met houten sieraden en amuletten, deze kunnen bijna altijd ook gemaakt worden als assieraad.

Klik op een foto voor een vergroting.
Neem contact op voor informatie.

Om direct terug te gaan naar de home-pagina om daar een andere productgroep te kiezen klikt u hier.