Plaquettes, gedenkplaten, jubileumplaten laten maken…

Wilt u een plaquette laten maken? Plaquettes, awards, jubileumgeschenken en gedenkplaten maken, de graveurs van Graveerstudio El Arte in IJsselstein doen het allemaal!
Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij altijd precies de juiste uitstraling aan een plaquette te geven.

Mogelijkheden om een plaquette te laten maken

De mogelijkheden om een plaquette te laten maken zijn bijna onbeperkt. Bij ons heeft u nauwelijks beperkingen: wij ontwerpen en maken plaquettes in allerlei materialen, zoals messing, aluminium, roestvrijstaal, koper, brons, marmer, hout, steen enz. 
Wilt u een foto in de plaquette laten maken of liever een gegraveerde pentekening? Uw logo’s in de originele kleuren of juist subtiel gezandstraald? Wilt u uw plaquette laten maken in vierkant, rond of ovaal? Het is allemaal mogelijk. 

Gratis ontwerp bij het laten maken van een plaquette

Als u nog niet precies weet wat u wilt, helpen wij u gratis met het maken van een ontwerp. U heeft bij ons altijd direct contact met de makers, korte lijnen werken het beste. Wij begeleiden het gehele traject en zorgen voor een perfect eindresultaat, tot en met de verpakking aan toe.

Wij maken het voor u. Professioneel en met passie. Precies zoals u wenst.

Een plaquette laten maken naar uw eigen ontwerp

U wilt een plaquette laten maken naar uw eigen ontwerp? Ook daarmee bent u van harte welkom. Stuur ons een mail met uw wens voor een plaquette of maak een afspraak om één en ander in onze studio te komen bespreken. We hebben een prachtige showroom met veel voorbeelden en materialen. Dat maakt het kiezen wat eenvoudiger. 

Onze missie bij het maken van een plaquette

Onze missie bij het maken van een plaquette is dat u uiteindelijk de plaquette krijgt die past bij de gelegenheid waar u hem voor nodig heeft. En dat het een top-product is waar u mee voor de dag kunt komen. Als het helemaal duidelijk is wat u precies verwacht, nemen wij u het hele traject uit handen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Foto’s en voorbeelden

Wij hebben in de loop der jaren al heel veel plaquettes gemaakt, en we hebben dus talloze foto’s en voorbeelden. Omdat er zoveel gelegenheden zijn om een plaquette te laten maken, hebben wij onze foto’s gerangschikt in diverse categorieën. Zo kunt u makkelijker vinden wat u zoekt.

Dus klik op een categorie-foto hieronder en ontdek nog veel meer foto’s.

U kunt ook eens kijken op de pagina Awards voor nog meer voorbeelden.

Om direct terug te gaan naar de home-pagina om daar een andere productgroep te kiezen klikt u hier.

Jubileum

Prestatie / Prijs

Gedenkplaat / Herdenkingen

Openingen

B2B

Bedanken en feliciteren

Overheid

Verenigingen

Diversen