Plaquettes voor een prestatie of prijs

Een plaquette laten maken omdat iemand een mooie prestatie heeft geleverd of een prijs heeft gewonnen is een mooi idee.

De graveurs van Graveerstudio El Arte in IJsselstein ontwerpen en maken o.a. uw plaquette, award, jubileumgeschenk, jubileumplaat en gedenkplaat in allerlei materialen, zoals messing, roestvrijstaal, koper, brons, marmer, hout enz.

Wilt u iemand feliciteren met een promovatie of het behalen van een diploma? Of heeft één van uw teams de beste prestatie van het jaar geleverd? Misschien wilt u mooie prijzen uitreiken voor een wedstrijd binnen uw vereniging in de vorm van een plaquette. En misschien heeft u een trofee in het leven geroepen om uw personeel te motiveren. 
Wij maken voor u de plaquette die u nodig heeft. Met plezier en altijd professioneel. Precies zoals u wenst.
En als u niet goed weet wat u wilt, adviseren wij u vanuit onze brede kennis en ervaring.
U heeft bij ons altijd rechtstreeks contact met de makers, dus korte lijnen. Dat werkt het snelst en zorgt voor het beste resultaat.

Waar het ons om gaat is dat u uiteindelijk de plaquette krijgt die past bij de gelegenheid waar u hem voor nodig heeft. En dat het een top-product is waar u mee voor de dag kunt komen. Als het helemaal duidelijk is wat u precies verwacht, nemen wij u het hele traject uit handen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Uiteraard bent u ook van harte welkom met een eigen ontwerp. Stuur ons een mail met uw wens voor een plaquette of maak een afspraak om één en ander in onze studio te komen bespreken. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. 
Er kan een foto in de plaquette verwerkt worden en er kan een pentekening van een foto worden gegraveerd. We kunnen logo’s graveren en in de originele kleuren inlakken. Wilt u uw plaquette rond, vierkant of ovaal, het kan allemaal. 

Hieronder ziet u ter inspiratie een aantal voorbeelden van plaquettes ter gelegenheid van een prestatie of prijs die wij al gemaakt hebben. U kunt op een foto klikken voor een vergroting.

Om terug te gaan naar ons aanbod voor plaquettes voor andere gelegenheden klikt u op hier op plaquettes.